Szafa do sezonowania mięsa Stalgast
Szafa do sezonowania mięsa o pojemności 400 litrów to urządzenie niezbędne do jego dojrzewania w profesjonalnych warunkach. Wyposażona została w 3 regulowane półki, co pozwala na optymalne wykorzystanie dostępnego miejsca. Zakres regulowania temperatury oraz cyfrowy sterownik znaczenie ułatwiają obsługę i kontrolę parametrów. Szafa do dojrzewania mięsa posiada odporne na promieniowanie ultrafioletowe szklane drzwi. Taka szafa do sezonowania mięsa będzie niezastąpiona wszędzie tam, gdzie liczy się najwyższa jakość serwowanych mięs oraz wędlin - restauracjach, sklepach masarskich itp. Alarm temperatury i wilgotności poinformuje nas, kiedy parametry wewnątrz nie będą spełniać określonych wymogów dla dojrzewania mięsa.
Parametry techniczne szafy do dojrzewania mięsa Stalgast
- przeznaczona do profesjonalnego dojrzewania mięsa
- precyzyjny sterownik cyfrowy dla zapewnienia optymalnych warunków dojrzewania mięsa
- zakres temp. w granicach 1 ~ 4 ℃ minimalizuje ryzyko rozwoju bakterii
- zakres wilgotności 60% ~ 90%
- wykorzystanie bryły solnej dla naturalnej regulacji wilgotności
- filtr z węglem aktywnym oraz sterylizacja UVC zapewniające świeżość i higienę wewnątrz szafy
- drzwi ze szkłem hartowanym odporne na promienie ultrafioletowe zabezpieczające zawartość przed szkodliwym działaniem światła
- oszczędzanie energii poprzez sterowanie pracą wentylatora
- regulowane półki
- alarm temp. i wilgotności
- oświetlenie wnętrza komory o wymiarach użytkowych 585x550x1380 mm
Dokumenty do pobrania: